Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cum aducem aproape oamenii de patrimoniul cultural? Online Event

13 noiembrie 2020 @ 15:00 - 17:00

Gratuit

Noi – Institutul Național al Patrimoniului, Fundația ProPatrimonio și Asociația Da’DeCe – suntem cele 3 organizații din România ce au pornit de curând proiectul unui Centru național de informare și promovare a patrimoniului cultural.

Începutul înseamnă o sumedenie de întrebări – fiecare dintre ele importantă în încercarea noastră de a găsi soluții cât mai realiste și mai sustenabile prin care patrimoniul să ajungă la oameni și oamenii să se bucure de patrimoniu. Pentru ca, în cele din urmă, noi toți să descoperim beneficiile pentru comunitate ale unui patrimoniu redescoperit, reabilitat, (re)pus în valoare.

Pornim, așadar, o serie de întâlniri de „sfat”, la care sperăm să strângem un #PublicDePatrimoniu cât mai numeros.

Provocarea primei întâlniri este să găsim împreună răspunsuri la întrebarea
Cum aducem publicul aproape de patrimoniul cultural?

Pornesc discuția, cu răspunsuri din experiența lor de până acum, amfitrionii Raluca Munteanu (Fundația ProPatrimonio), Iulia Iordan (Asociația Da’DeCe) și Ștefan Bâlici (Institutul Național al Patrimoniului), însă doar ca încălzire pentru adevărata dezbatere stârnită de propunerile și întrebările voastre. Moderează Raluca Iacob (m3culture).

Eveniment organizat de Institutul Național al Patrimoniului, în parteneriat cu  Fundația ProPatrimonio și Asociația Da’DeCe în cadrul proiectului In-Herit: Centrul național de informare și promovare a patrimoniului cultural, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul Consolidarea Antreprenoriatului Cultural și Dezvoltarea Audienței și a Publicului”.

Detalii

Dată:
13 noiembrie 2020
Oră:
15:00 - 17:00
Cost:
Gratuit
Site web:
https://www.facebook.com/events/3807212625978571

Loc de desfășurare

Facebook Live

Organizatori

Institutul Național al Patrimoniului
Asociația Da’DeCe
Fundația ProPatrimonio

Abonare Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a primi ultimele noutăți.