Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lansăm Centrul Național de informare și promovare a patrimoniului cultural!

30 martie 2021 @ 15:00 - 18:00

Lansăm Centrul Național de informare și promovare a patrimoniului cultural!

Vă invităm să ne fiți alături marți, 30 martie, începând cu ora 15:00, la o primă întâlnire cu echipa proiectului și cu primele priorități și activități ale Centrului național de informare și promovare a patrimoniului cultural pentru anul 2021.

 

Conferința va oferi o perspectivă asupra misiunii Centrului și a direcțiilor de acțiune pentru anul 2021, așa cum au rezultat acestea în urma seriei de consultări externe desfășurate în ultimele trei luni.

 

Evenimentul va prilejui, în plus, și o vizită virtuală – în povești și imagini – la Casa de Târgoveț din Calea Șerban Vodă, nr.33 din București, care va funcționa ca sediu fizic al Centrului.

 

Mulțumim tuturor celor care au răspuns întrebărilor noastre și celor care au devenit parte a comunității Patrimoniu, la viitor.

 

Centrul național de informare și promovare a patrimoniului cultural își va definitiva strategia pentru anii următori pornind atât de la prioritățile rezultate în aceste ultime trei luni de consultare, cât și de la reacțiile, propunerile și oportunitățile de colaborare de la nivelul sectorului patrimoniului cultural.

 

#InHerit #centruldeinformare #promovare #patrimoniu #oamenipentrupatrimoniu #consultarepublica #proiectepentrupatrimoniu #comunitățipentrupatrimoniu #ROCULTURA

 

Proiectul In-Herit – Centrul Național de informare și promovare a patrimoniului cultural, un parteneriat între Institutul Național al Patrimoniului, Fundația ProPatrimonio, Asociația Da’DeCe și Institutul Meșteșugurilor din Norvegia este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Detalii

Dată:
30 martie 2021
Oră:
15:00 - 18:00
Site web:
https://fb.me/e/hdfiXtAml

Organizatori

Institutul Național al Patrimoniului
Asociația Da’DeCe
Fundația ProPatrimonio

Abonare Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a primi ultimele noutăți.