Lucian Corobuță este managerul proiectului In-Herit: Centrul Național de Informare și Promovare a Patrimoniului Cultural, omul responsabil cu cifrele, procedurile și termenele limită, dar mereu apropiat de echipa pe care o conduce.
Originar din Iași, a porint pe drumul formării în domeniul finanțărilor nerambursabile în 2017, când a început să scrie și să implementeze proiecte, inclusiv câteva proiecte cultruale de suflet, utilizând diferite linii de finanțare.
E pasionat de domeniul foto-video, muzică – ascultat și cântat (la chitară), string art, jonglat și îi place să admire arta de improvizație, de tip live performance. De asemenea, e dornic să descopere locuri și comunități artistice noi, în toate orașele pe care le vizitează.
Horia Iova este responsabil de comunicare. Își dorește ca resursele Centrului Național de Informare și Promovare a Patrimoniului Cultural să ajungă la cât mai mulți oameni și crede cu tărie că o mai bună înțelegere a patrimoniului cultural poate contribui la o viață mai bună pentru noi toți.
Experiența sa include lucrul în muzee, dar și proiecte culturale independente. Pregătirea academică este una interdisciplinară , curpinzând domenii precum comunicare și relații publice, antropologie și studii culturale.
Este pasionat de obiecte cu poveste, dar și de istoriile vechilor clădiri ale orașului, pe care îi place să le împărtășească celor din jur.
Andra Mateescu este „organizatorul” echipei, un om de comunicare complet și versatil. Meticuloasă și atentă, atât la oameni, cât și la detalii tehnice, depune multă energie pentru ca toate lucrurile să fie la locul lor și totul să iasă așa cum trebuie.
Pregătirea academică la Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Comunicare și Relații Publice, este completată de experiența de peste 10 ani în organizarea de evenimente.
Este mereu entuziasmată de proiecte și idei noi și își dorește să aducă o contribuție cât mai semnificativă la dezvoltarea domeniului patrimoniului cultural. Pasiunile ei se îndreptă către dans, muzcă și filme bune.
Adriana Speteanu-Vasiliu este asistent manager al proiectului. Ada, așa cum o cunosc colegii, lucrează ca redactor la Institutul Național al Patrimoniului și a fost parte din echipa mai multor proiecte interesante, având ca scop punerea în valoare a patrimoniului cultural. Este, de asemenea, doctor în istorie la Universitatea din București, unde susține cursuri și seminarii din 2006.
Ca parte din echipa Centrului, Ada își ajută colegii să se orienteze cu exactitate printre date și evenimente importante, în complexul univers al patrimoniului cultural. Ea contribuie, de asemenea, la partea tehnică a proiectului, cu sprijin semnificativ în gestionarea documentelor și înregistrarea progresului.
Este, bineînțeles, pasionată de istorie, și poate fi un ghid fascinant în muzee și expoziții, atunci când proiectele implică interacțiunea directă cu publicul.